Vali Oğuz’a ‘Cura’ Hediye Edildi

SDÜ Kreş ve Ana Okulu Müdürü-Öğretim Görevlisi Yasemin Tarcan, SDÜ Rektör Danışmanı-Öğretim Görevlisi Şakir Aksöz ile birlikte Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret ederek ‘Cura’ hediye ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2012 16:18
Vali Oğuz’a ‘Cura’ Hediye Edildi

Ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tufan Uysal’da hazır bulundu.
Ziyarette kısa bir konuşma yapan SDÜ Kreş ve Ana Okulu Müdürü-Öğretim Görevlisi Yasemin Tarcan, hafta sonu kreş olarak bir etkilik düzenlediklerini, ancak yoğun programı nedeniyle etkinliğe katılamayan Vali Memduh Oğuz’u ziyaret ederek bir hediye takdim etmek istediklerini belirtti.

Tarcan konuşmasında; “Sayın Valimizi kreş olarak düzenlediğimiz ‘Babalar Günü ve Uçurtma Şenliğine’ davet etmiştik, ancak Sayın Valimiz yoğun programlarından dolayı davetimize teşrif edememişlerdi. Bizde bugün Sayın Valimizi ziyaret ederek hazırlamış olduğumuz hediyeyi kendilerine takdim istedik. Sayın Valimizin sanata düşkünlüğünü bildiğimiz için özel el yapımı ‘Cura’ getirdik” dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade eden Vali Memduh Oğuz ise, hediye edilen ‘Cura’ ile birlikte bir gün kreşe gidip yerel bir sanatçının eşliğinde çocuk şarkıları söylemek istediğini belirtti.
Vali Oğuz konuşmasında; “Ben Yasemin hanımı çocuklarımıza vermiş olduğu bu güzel hizmetten dolayı tebrik ediyorum. İnşallah ilk fırsatta kreşi ziyaret ederek beraber oluruz.

Bu hediye benim için çok önemli bir hediye, bütün ölçüleriyle gerçek bir el yapımı cura, inşallah bunu çok güzel çalan yerel bir sanatçıyı buluruz ve beraberce kreşte çocuk şarkıları söyleriz” dedi.

Samimi bir havada geçen ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum