Vali Oğuz'dan Gazi ve Şehit Yakınlarına Yemek

19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında Atatürk Anıtına çelenk koyan Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gazileri, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek üyeleri Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek dua ve niyazda

Yayınlanma:
Vali Oğuz'dan Gazi ve Şehit Yakınlarına Yemek

19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında Atatürk Anıtına çelenk koyan Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gazileri, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek üyeleri Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek dua ve niyazda bulundular.

Garnizon Şehitliği ziyaretinde Şeref Defterini imzalayan Vali Memduh Oğuz, Şeref Defterine şunları yazdı; “Aziz Şehitlerimiz, Gaziler Günü münasebetiyle manevi huzurunuzdayız. Bu cennet vatanda hür, bağımsız ve onurlu yaşamamızın bedelini mübarek canlarınızla ödediniz. Milletimiz size minnettardır.Kahraman gazilerimiz ve sizin yakınlarınız milletimize, devletimize emanettir. Rahat ve huzur içinde olunuz. Yüce şehitlik makamınız nedeniyle aziz vatanımızın bütünlüğü ve yüce milletimizin bağımsızlığı için şu anda da dualarınızı duyuyoruz. Devletimiz ve milletimiz size şükran duygularıyla doludur. Aziz hatıralarınız önünde tazimle eğiliyorum”.

Şehitlik ziyareti sonrasında Vali Memduh Oğuz, gaziler ve şehit yakınlarına yemek verdi.

Öğretmenevi yazlık bahçesinde yemeğe Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Tekin, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Yemek sonrasında konuşan Vali Oğuz; “Bu mekan sizin katılımınızla şereflenmiştir, bu onuru ve şerefi sizlerle birlikte paylaşmış olmaktan da büyük memnuniyet duyuyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Gazilerimizi, şehitlerimizi devletimiz ve milletimiz unutmaz. Onlara karşı şükran borcumuz var, bitmez bir teşekkür borcumuz var. Bu memlekette hür ve bağımsız yaşamamızın bedelini, gazilerimizin akan kanı ve şehitlerimizin canı olduğunu biliyoruz. Al kanlı albayrağımızın onların sayesinde göklerde dalgalandığını biliyoruz. Bu bedelin bir vatan kazandırdığını, bağımsız hür bir millet kazandırdığını biliyoruz. 

Öncelikle sizlere gönül kapılarımız sonuna kadar açıktır, gönlümüzün en mutena yerinde her zaman daim olduğunuz biliniz. Buradaki kardeşlerimin, yakınlarının Isparta Valiliği 24 saat emrindedir, bütün kurumlarıyla, bütün görevlileriyle 24 saat emrinizdeyiz” dedi.

Vali Memduh Oğuz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Tekin ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın günün anısına Isparta Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.