Vali Oğuz'dan İşadamlarına Ziyaret

Isparta Valisi Memduh Oğuz, fabrikaları gezerek işadamlarına moral vermeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2011 14:41
Vali Oğuz'dan İşadamlarına Ziyaret

Isparta Valisi Memduh Oğuz, fabrikaları gezerek işadamlarına moral vermeye devam ediyor.

Isparta’ya geldiği günden bugüne kadar katıldığı platformda fırsat buldukça Isparta’da üretime devam eden fabrikaları ziyaret edeceğini, çeşitli nedenlerle üretimini durduran fabrikaların yeniden üretime geçirilmesi hususunda vilayet olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirten Oğuz, bu çerçevede Adım Tekstil ve Yapı Fabrikasını ziyaret etti.
Adım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tahsin tarafından karşılanan Oğuz, iplik üretim tesislerini ve yapı üretim tesislerini gezerek fabrikanın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Adım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tahsin Işık, "Sayın Valimizin ziyaretleri bize moral olmuştur. Bu ziyaretten şunu anladım ki devletin yanımızda olduğunu gördüm ve çok memnun kaldık." dedi.

Toplamda 140 kişiyi vardiya usulüyle çalıştırdıklarını ifade eden Işık, iki ayrı eğirme tekniğiyle renkli elyaftan iplik ürettiklerini, üretimin yüzde 20’sini ihraç ettiklerini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.