Vali Oğuz'dan Isparta'ya Fuar Müjdesi

Vali Oğuz, Los Angeles kentindeki fuarın ardından Isparta için önemli iki adımı atmaya hazırlandıklarını müjdeledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2011 18:00
Vali Oğuz'dan Isparta'ya Fuar Müjdesi

3. Anadolu Kültürleri ve Yemek Festivali’nde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetimi olarak yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Isparta Valisi Memduh Oğuz, tanıtım ve ticari amaç için böyle etkinliklerin bulunmaz fırsatlar olduğunu söyledi.

Vali Oğuz, Los Angeles kentindeki fuarın ardından Isparta için önemli iki adımı atmaya hazırlandıklarını müjdeledi. Vali Oğuz, “Şunu teklif ettim, bu organizasyon heyetine. Benzer fuarı Türkiye’de yapalım. Eğer uygun görüyorsanız, bunu Isparta’da da yapalım. İsterseniz, İstanbul’da yapın. Ama ben size ev sahipliği yaparım. Amerika’nın tüm eyaletlerini temsil eden bir fuar. Gelsin, Türkiye’de yapılsın. Gelsinler, burayı da görsünler. Ayrıca, 2 eyalet valisini Isparta’ya davet ettik, görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Isparta Valisi Oğuz, Isparta’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin uluslararası düzeyde tanıtılmasının yolunun da bu fuarlardan geçtiğini ifade ederek, öncelikle ülke bazında fuar anlayışının değişmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.