Vali Oğuz’dan Müftüye Ziyaret

Vali Memduh Oğuz, Ramazan Ayının ilk günlerinde müftülüğü ziyaret ederek İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı’nın şahsında bütün Ispartalıların ve bütün İslam aleminin Ramazan Aylarını tebrik etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2013 16:56
Vali Oğuz’dan Müftüye Ziyaret

Vali Memduh Oğuz’u teşkilat çalışanları ile birlikte karşılayan İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Oğuz’a teşekkür etti.

Ramazan Ayı boyunca bayanlara yönelik programlar düzenleneceğini belirten Din Hizmetleri Uzmanı Dr. Safinaz Asri müftülük binasında verecekleri aile irşat ve rehberlik bürosu hizmeti ile birlikte Ramazan Ayı boyunca saat 10,30’da İrfan Camii, Yedişehitler Cami, Asri Mezarlık Camii, Batıkent Camii, Anadolu Camii, Karakavak Camii, Cihat Camii ve Davraz Pazar Camisinde dini sohbet düzenleneceğini belirterek bütün Ispartalı bayanları davet etti.

Bu yıl Ramazan ayı boyunca helal kazanç ve helal lokma bilincinin işleneceğini ifade eden İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı ise, toplumda olan birçok sıkıntının haram lokma ve haksız kazançtan kaynakladığını söyledi. Isparta’da Ramazan Ayı’nın çok yoğun geçtiğini ve 11 camide hatimle teravih namazı kılındığını söyleyen Avcı, özellikle gençlerin camileri doldurmasının mutluluk verici olduğunu belirtti.

Isparta’da Ramazan Ayı’nın coşku içerisinde geçtiğini belirten Vali Memduh Oğuz; “Barış, huzur ve kardeşliğin çok yoğun olarak yaşandığı mübarek günler içerisindeyiz. Bu ayda öncelikle insanlara huzur ve saadet temenni ediyorum, her türlü ikilikten ve fitneden uzak bir şekilde milletimize esenlikler temenni ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde, kardeşçe, bir ramazan temenni ediyorum.

Bizim vilayetimizde Ramazan coşku içersinde çok güzel geçiyor. Bu coşkuda teşkilat çalışanlarının çok büyük emekleri var, hizmetleri var. Müftü Beyin şahsında kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum