Vali Oğuz’dan Öğrenci Evine Ziyaret

Vali Memduh Oğuz, üniversiteli öğrencilerin kaldığı 2 eve moral ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Vali Oğuz’dan Öğrenci Evine Ziyaret

SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı ve Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanvekili Feyzullah Tecirli ve SDÜ Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Fatih Süleyman Biçer ile birlikte üniversite öğrencilerinin kaldığı 2 evi ziyaret eden Vali Oğuz, öğrencilerin sorunlarını dinledi.

İlk olarak Uğur Türkmen, Hasan Akarsu ve Mehmet Biçer’in Yedişehitler Mahallesinde kaldıkları evi, ardından Nazım Kaplan ve Hakan Barla’nın Özkanlar Kavşağında kaldığı evi ziyaret eden Vali Oğuz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Kendi dönemindeki imkanları öğrencilere anlatan Vali Oğuz; “Çok şükür bugün Türkiye her konuda en ileri ülkeler seviyesinde ve imkanları bol olan bir ülke. O bakımdan sizler çok şanslısınız” dedi.

İl dışından gelerek eğitimleri süresince ilimizde kalan öğrencilerin ilimizin misafiri konumunda olduklarını ifade eden Vali Oğuz, güvenilir ve temiz ortamlarda, kardeşlik içerisinde en iyi şekilde eğitimlerini almaları için çaba gösterdiklerini söyledi.

Öğrenciler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, eğitime çok önem veren bir valimizin olması bizleri mutlu etmektedir diyerek kendisine teşekkür ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum