Vali Oğuz'dan Sbs'de Başarılı Öğrencilere Altın

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) derece elde eden öğrencilere altın hediye etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2012 11:38
Vali Oğuz'dan Sbs'de Başarılı Öğrencilere Altın

Valilik Göl Toplantı Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Vali Memduh Oğuz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Rahmi Ulu, daire amirleri, okul müdürleri, veliler ve başarılı öğrenciler katıldı.

Vali Oğuz, törende yaptığı konuşmada, Isparta'nın eğitimde istedikleri başarıyı göstermeye başladığını ve daha da başarılı olacağına inancını ifade etti.

SBS sonuçlarına göre Isparta'da bir öğrencinin Türkiye 2'ncisi, bir öğrencinin de Türkiye 8'incisi olduğunu kaydeden Vali Oğuz, öğrencileri, onları destekleyen aileler ve öğretmenleri kutladı. Vali Oğuz, öğrencilere hem özel hayatlarında hem de çalışma hayatlarında sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı bir gelecek diledi.

Eğitim için ellerinden gelen her türlü desteği göstereceklerini belirten Oğuz, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 'Vatan Çalışkan insanların omzunda yükselir' diyor. İşte bu Çalışkan çocuklarımız sayesinde vatanımız yükselmeye devam edecek" dedi.
Vali Oğuz, konuşmasının ardından SBS'de başarılı öğrencilere altın hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.