Vali Oğuz'dan Veda İftarı

Bayram sonrasında emekli olacak olan Vali Memduh Oğuz, iftar yemeği verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2013 11:59
Vali Oğuz'dan Veda İftarı

Eski Adalet Bakanı Fahri Kasırga, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, İdare Mahkeme Başkanı Hasan Uzunova, İl Jandarma Alay Komutanı jandarma Albay İsmail Cömert, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı ve Recep Ekşi, başta olmak üzere; ilçe kaymakamları, ilçe ve kasaba belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, basın mensupları, mahalle ve köy muhtarları, işadamları ve valilik çalışanlarının katılımıyla Barida Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğinde, davetliler oruçlarını birlikte açmanın huzur ve mutluluğunu yaşadılar.



Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında davetliler Tasavvuf Müziği Grubunun söylediği birbirinden güzel ilahiler eşliğinde yemeklerini yerken bir birleriyle de sohbet etme imkanı buldular.

Vali Memduh Oğuz eşi Canan Oğuz ile birlikte yemek öncesinde davetlileri kapıda ‘Hoş geldiniz’ diyerek karşılarken, aynı şekilde yemek sonrasında da kapıdan uğurlayarak katılımlarından dolayı davetlilere teker teker teşekkür etti.



İftar yemeğine katılan bütün davetlilere Vali Memduh Oğuz’un yazdığı “İlim Şehri Isparta” kitabı ile birlikte Valilik ve SDÜ tarafından ortaklaşa hazırlanan “Isparta Türküleri CD’si” verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.