Vali Oğuz’dan Veda Ziyareti

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a makamında veda ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Vali Oğuz’dan Veda Ziyareti

Kısa bir süre sonra emekliye ayrılacak olan Vali Memduh Oğuz veda ziyaretlerinin ilkini Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a gerçekleştirdi.

Belediye Başkanlık Makamında duygusal bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Isparta Valisi Memduh Oğuz, görevinden ayrılacağını ve veda ziyaretlerini de Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan başlatmak istediğini söyledi.

Bu ayrılışın Isparta’dan değil, valilikten bir ayrılış olduğunu belirten Memduh Oğuz, “Isparta’daki en yüksek rütbe Ispartalı olabilmektir. Isparta Valiliği görevimden bayramın hemen arkasında ayrılacağım. İlk ziyaretimi de son derece önem verdiğim Belediye Başkanlığına yapıyorum. Çünkü biz bu şehrin hemşehrisiyiz, bizim şehrimizin belediye başkanı yani şehri eminini ziyaret ederek başladık.

2010 yılında başladığım valilik görevimden bu yana değerli belediye başkanımızla hiçbir problem yaşamadım. Bunu net olarak burada söyleyelim. Kendisinden her zaman arkadaşlık gördüm, işbirliğimiz oldu, hizmette de herhangi bir farklı bakış açımız olmadı. Biz şahsi duygularla hareket eden insanlar değiliz.

Mevzuatın, kanunların bizlere emrettiği neyse onları yaparız. Adil olmaya, objektif olmaya gayret sarf ettim, kırmamaya, yıkmamaya, insanların izzeti nefsiyle, gururuyla oynamamaya gayret ettim. Kul hakkı yememeye çok dikkat ettim. Kamu görevlilerinin birlikte olması hizmet standardını yükseltir. Ben bu 3 yıla yakın süre içerisinde göstermiş olduğu arkadaşlık, dayanışma ve işbirliği için Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra da arkadaşlığımız, kardeşliğimiz devam edecektir. Şehrimiz için yapabileceğimiz her türlü katkıyı da yapmaya hazırım. Sizlere teşekkür ederim” dedi.

Vali Memduh Oğuz’un ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi. Günaydın, “Sayın Valimizle ciddi çalışmalarımız oldu. Sayın Valimizin her zaman konuları çözmeye çalışan bir yapısı var. Kendisinin bizlere her türlü konuda yardımları oldu.

Sayın Valimizin yakın çalışma ve tavrı, hizmet etme çalışmalarımızda doğru karar verme açısından da bize etki etmiştir. Kendisi bir güvende oluşturmuştur. Hizmette güvenli ve huzurlu çalışmanın da arkasından bir verim çıkıyor. Sayın Valimizin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Veda ziyaretlerinde her zaman kendimde bir burukluk hissederim.

Sayın Valimizin emekliliğinde Isparta’da yaşama ve bu şehre faydalı olma düşüncesinin var olduğunu biliyoruz. Bu burukluğumuzu bir nebze aza indirgemiştir. Sayın Valimizin bugüne kadar şehrimize yapmış olduğu hizmetlerinden ve faydalarından dolayı Isparta Belediyesi ve şahsım olarak teşekkür ediyorum, yeni hayatında da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum