Vali Öner: Maçta Dostluk Kazansın

Vali Öner, pazar günü oynanacak Kırklareli-Ispartaspor maçıyla ilgili Akdeniz Gazetesi Spor Şefi Levent Doğan'a konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2011 16:03
Vali Öner: Maçta Dostluk Kazansın

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta bu hafta gözler Trakya’da olacak. Grupta Kırklarelispor şampiyonluk mücadelesi verirken, Ispartaspor ise kümede kalma derdinde. Maç her iki takım açısından hayati önem taşıyor.

Valiler Kararnamesi ile Isparta Valiliği görevinden Kırklareli Valiliği görevine atanan Ali Haydar Öner, hafta sonunda oynanacak Kırklareli-Ispartaspor maçıyla ilgili Spor Şefi Levent Doğan’ın sorularını cevapladı.

HER İKİ TAKIMA DA BAŞARILAR DİLEDİ

Ispartaspor’un kurtuluşu için yönetim kurma çalışması yaparken tayini çıkan Vali Öner, pembe-yeşilli takımın durumunu da dışarıdan takip ettiğini bildirdi. Kendisi için duygusal bir maç olacağını belirten Öner, her iki takıma da başarılar dilerken, “Dostluk kazansın. Her iki takıma da başarılar diliyorum” dedi.

VALİ’DEN SELAM VAR

Tüm Ispartalılara selam gönderen Vali Öner, “Kırklareli-Ispartaspor maçına Isparta’daki tüm dostlarımızı, arkadaşlarımızı bekliyorum. Kapımız her zaman açık. Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Levent Doğan

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.