Vali Özkan Belediyenin Çalışmalarını İnceledi

Isparta Belediyesinin başlatmış olduğu altyapısı tamamlanmış kırmızı kot uygulamalı kalıcı asfalt kaplama çalışmaları hızla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2013 21:05
Vali Özkan Belediyenin Çalışmalarını İnceledi

Hafta sonları da devam eden bu çalışma bu günlerde 106. Cadde de devam ediyor. Demirköprü mevkiinde Antalya yoluna bağlanan bu yolda yapılan bu çalışma bu günlerde son noktaya gelmeye başladı. Pazar günü stabilize malzemesi dökülen yol önümüzdeki günlerde asfalt kaplaması da yapılacak.

Pazar günü Isparta Belediyesinin çalışmalarını yakından takip eden Vali Vahdettin Özkan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. Özkan belediyenin çalışmalarını sürdürdüğü 106 cadde ile Gül Sanayini köy hizmetleri kavşağına bağlayan sokakta incelemelerde bulundu.

Özkan inceleme sonrasında yaptığı açıklamasında, “Isparta’mızda kentsel ve kırsal alana hizmet götürmek gerçekten kutsal bir iş. Özellikle Belediyemizin gece gündüz çalışması bizleri memnun ediyor.

Vatandaşımıza hizmet götürmek için, kamu kuruluşların bütünü, belediye ve özel idaresi ile ciddi bir çalışma yapmaktadır. Ispartalıya hizmet etmek için bütün fedakarlıkla yaptıkları hizmetleri tebrik ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da Vali Vahdettin Özkan’ın yaptığı bu incelemeden oldukça memnun olduğunu dile getirerek, “bugün Pazar olmasına rağmen Valimiz bizim çalıştığımızı duyunca kendisi de görme arzusunda bulundu.

Bu gün belediyemizin yaptığı çalışmaları yerinde görmek istedi. Yolumuzun alt yapısını tamamladık. Bugün stabilize malzemesi dökülmektedir. Salı gününden itibaren de kalıcı asfalt kaplamamızı yapacağız. Çalışma yaptığımız yolumuz bildiğiniz gibi bölünmüş bir yol. 2 km uzunluğundaki bu yolumuzun her iki bölümünü de 11 kasım’a kadar tamamlamayı hedeflemekteyiz. Valimizin yaptığımız bu çalışmaları yerinde incelemesi bizi gerçekten memnun etmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum