Vali Özkan Çalıştay Mesajı Verdi

Isparta basınıyla bir araya gelen Vali Vahdettin Özkan, Isparta’nın esas sorunlarının belli olduğunu bu anlamda bir çalıştay düzenleyerek çözüm arayacaklarını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2013 18:22
Vali Özkan Çalıştay Mesajı Verdi

Özkan, ‘’Bir tespiti hep beraber yapmamız lazım. Masa başında aldığımız kararlar bazen doğru olmayabilir’’ dedi.
Isparta basınını makamında ağırlayan Vali Vahdetin Özkan, Isparta’nın sorunlarını hep birlikte çözeceklerini, bu anlamda doğru tespitler yapmak için gazetecilerin önemli olduğunu vurguladı.

TUZAĞA DÜŞMEK İSTEMEM
3-5 kişinin yerine 3-5 bin kişinin sorununu çözmek istediğini vurgulayan Vali Özkan, ‘’Onlarca, yüzlerce kişinin taleplerini sizler bizlere iletiyorsunuz. Isparta’nın sorunlarını sizlerle birlikte çözeceğiz. İlin geneline bakan sorunları çözmek, projelendirmek, her işle ilgili herkesle görüşmek yerine o konunun uzmanıyla görüşmek isterim. Böylelikle daha net ve uygulanır çözümler ortaya çıkarırız.

Aslında esas sorunlar belli. Yakın zamanda büyük bir çalıştay düzenleyip bunları masaya yatıracağız. Bu anlamda bir tespiti sizlerle birlikte yapmak isterim. Bizim masa başında almış olduğumuz kararlar bazen doğru olmayabilir. Meşguliyet tuzağına düşmek istemiyorum. Yaptığımız işin vatandaşa faydalı olması gerekiyor’’ dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan da Vali Özkan’a Isparta basını hakkında bilgiler vererek “Biz basın mensupları olarak sizinle sürekli istişare halinde olmak isteriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.