Vali Özkan İşadamlarıyla Buluştu

Isparta Sanayici İşadamları Derneği yönetimi, Vali Vahdettin Özkan ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2013 13:59
Vali Özkan İşadamlarıyla Buluştu

Başkan Pınarcı toplantıda, Vali Özkan’a hayırlı olsun temennisinde bulunurken, Isparta’ya yapılacak yatırım konusunda üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi.

Pınarcı konuşmasında; Isparta Sanayici İşadamları Derneğinin 200 den fazla üyesi ile Isparta’nın en güçlü ve aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ve Isparta için üretilen projelerde kurumlarla iş birliği içerisinde hareket ettiklerini söyledi.

Toplantıda aynı zamanda ISİAD tarafından geliştirilen kompozit vadisi projesi içinde bilgilendirme yapıldı. İlimizin sanayileşmesi ve gerekli teşvikleri alınması noktasında önem arz eden kompozit vadisi projesinin Bilim, Sanayi ve teknoloji Bakanlığına sunulduğu bilgisi paylaşıldı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı işadamlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali Vahdettin Özkan ise; Sanayici İşadamları Derneğinin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, birlikte Isparta’ya hizmet edeceklerini söyledi.

Vali Özkan konuşmasında; valilik olarak kompozit vadisi gibi şehrin gelişmesine doğrudan katkı sağlayacak projelere destek verileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.