Vali Özkan Paralel Yapıya Meydan Okudu

Şer Odaklarına Karşı Kurtuluş Savaşı Ruhunu Diri Tutacağız!

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2015 12:19
Vali Özkan Paralel Yapıya Meydan Okudu

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde yaptığı konuşmayla gündeme damgasını vurdu.

Vali Özkan, paralel yapı ve bölücü terör örgütüne adeta meydan okuyarak "Bugün ipleri küresel güçlerin elinde olan, başta bölücü terör olmak üzere kayıt dışı ekiplerce aziz vatanımız üzerinde tezgâhlanmaya çalışılan oyunlar oynanmaktadır. Bu şer odaklarına karşı Cumhuriyeti kuran Kurtuluş Savaşı ruhunu ebediyen diri tutacağız. Bugün devletimizin teröre karşı , büyük bir kararlılıkla mücadelesinin farkında ve yanında olacağız" dedi.

Vali Özkan konuşmasında "Değerli Ispartalı Hemşehrilerim, Dün olduğu gibi bu gün de hepimize düşen görev; karanlık odakların vatan ve milletimize yönelik saldırılarına karşı, Devletimizin aldığı kararlar doğrultusunda beraberce mücadele etmek ve Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaktır.

Bugün ipleri küresel güçlerin elinde olan, başta bölücü terör olmak üzere kayıt dışı ekiplerce aziz vatanımız üzerinde tezgâhlanmaya çalışılan oyunlar oynanmaktadır. Bu şer odaklarına karşı Cumhuriyeti kuran Kurtuluş Savaşı ruhunu ebediyen diri tutacağız. Bugün devletimizin teröre karşı , büyük bir kararlılıkla mücadelesinin farkında ve yanında olacağız.

Küresel Terör ve uzantıları milletimizin azmini kırarak, milli hedeflerimizi yok etmeyi misyon edinmişlerdir. Bu misyonları gereği farklı paralel yapılanmalarla ittifak kurarak terörle mücadele eden Kahramanlarımızın şevkini kırmak ve bu mücadeleyi zayıflatmak için amansız bir çaba ve algı operasyonlarını icra etmektedir.

Cumhuriyetimiz ve geleceğimizin teminatı Sevgili Gençler, Size emanet edilen değerleri daha ileriye taşıma kararlılığınız, birliğimizin en büyük teminatıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum