Vali Özkan’dan 10 Ocak Mesajı

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, "İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yerine getiren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2014 10:50
Vali Özkan’dan 10 Ocak Mesajı

Vali Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Vali Özkan, çağın en dinamik mesleklerinden gazeteciliğin, insanlara haber ve bilgi akışı sağladığı gibi, kamuoyunun da vicdanını temsil etiğini anlatırken, "Bu açıdan gazetecilerin, medya etik kurallarını göz önünde bulundurarak haber yapma ve objektif değerlendirmelerle toplumu bilinçlendirme sorumlulukları bulunmaktadır" dedi.

Dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunmasını sağlayan basın mensuplarının yanı sıra, yerel basının da Isparta'daki gelişmeler konusunda halkı bilgilendirdiğini, ayrıca ilin kültürel ve sosyal gelişiminde önemli rol oynadığını dile getiren Vali Özkan, mesajına şöyle devam etti:

"Basın, bu yönüyle toplumun bilgilendirilmesinin yanı sıra kentlerin gelişiminde önemli katkı sağlamaktadır. İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yerine getiren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, bütün basın şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.