Vali Özkan’dan 29 Ekim Mesajı

Vali Özkan’dan 29 Ekim Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2015 13:49
Vali Özkan’dan 29 Ekim Mesajı

Isparta Valisi Vahdettin Özkan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Vali Özkan mesajında, “Kurtuluş Savaşı ile Milletimizin yeniden dirilişi 92. yılını kutladığımız Cumhuriyet ile taçlanmıştır. Cumhuriyet aziz Milletimizin her türlü imkânsızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterdiği kahramanlığın eseridir.

Her bir karış toprağına şehit kanı düşmüş aziz vatanımızın birlik ve beraberliğine kasteden iç ve dış mihraklar, tarihimize ve Cumhuriyeti kurma mücadelemize baktıklarında bu çabalarının, beyhude olduğunu fark edeceklerdir.

Millet olarak el ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürecek olursak, çok daha güçlü ve çok daha müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel kalmayacaktır. Adalet ve barışı esas alan büyük medeniyetin mirasçıları olan bizler, kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta bu vatanı bizlere emanet eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Ispartalı hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.