Vali Özkan'dan 30 Ağustos Mesajı

Vali Özkan'dan 30 Ağustos Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2015 12:49
Vali Özkan'dan 30 Ağustos Mesajı

Isparta Valisi Vahdettin Özkan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Vali Özkan mesajında, "Başkomutanlık meydan muharebesi zaferi sonucunda Anadolu’nun işgal birliklerinden temizlenmesinin 93. yıl dönümünü birkez daha milletçe gurur ve onurla yaşamaktayız.

30 Ağustos Zaferi, farklılıklarını zenginlik olarak gören milletimizin, ortak değerlerde bütünleşerek, birlik veberaberlik içerisinde yazdığı bir destandır. İstiklal Savaşı’nı taçlandıran,milli ruhumuzu ve onurumuzu yücelten, Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’yle, milletimizin egemenliğinin, kayıtsız-şartsız bağımsızlığının ve ebedi varlığının anıtı dikilmiştir.

Milletimiz vatanını, istiklalini ve bayrağını iç ve dış tehlikeler karşısında koruyup müdafaa ederken kahraman Türk Ordusunun da tarihin her döneminde verdiği mücadele, gösterdiği yüksek disiplin, cesaret ve kararlılığı asırlar boyunca hiç değişmemiştir.

Buvesileyle Ispartalı hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor,başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu cennet vatanın ilelebet yaşatılması uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.