Vali Özkan’dan Günaydın’a Nezaket Ziyareti

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2014 10:57
Vali Özkan’dan Günaydın’a Nezaket Ziyareti

30 Mart 2014’te yapılan yerel yönetim seçimlerinden üstün bir başarı kazanarak yeniden başkanlık koltuğuna oturan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a tebrik ziyaretleri artarak devam ediyor.

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra sivil toplum kuruluşları da tebrik ziyaretlerini sürdürüyor. Bu amaçla Belediye Başkanlık Makamına gelen Isparta Valisi Vahdettin Özkan’da Günaydın’a tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette Özkan Günaydın’a tebriklerini iletti. Bir saat süren görüşmede Isparta’nın kalkınması için elbirliği ile hizmete devam edileceğinin altı çizildi.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, “Belediye Başkanlığı göreviniz tekrar hayırlı olsun. Isparta’ya Ispartalıya hizmet etmenin zevkini birlikte yaşayacağız. Halkımıza yapılan hizmeti daha iyiye götürmek için hem merkezi idare hem de mahalli idare olarak elbirliği ile çalışacağımıza inanıyorum. Bu doğrultuda sizlere yeni yönetiminizde başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da bu ziyaretten dolayı oldukça memnun olduğunu dile getirerek. Isparta’ya yapılacak olan tüm yatırım ve hizmetlerde birlikte olmanın mutluluk getireceğini söyledi. Günaydın, “Çok kıymetli değerli Valimiz Vahdettin Özkan’ın bizi ziyaret gelmesi bizi memnun etmiştir. İfadesinde Isparta hizmeti ve hizmetin nasıl olacağı konusunda ifadelerde bulundu. Bu hizmet konusunda Isparta Belediyesi olarak her zaman yanında olacağımızı ifade ettim. Isparta için hizmette mutlaka valimiz ile birlikte hareket edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.