Vali Özkan’dan LYS’yi Kazananlara Ödül

Isparta Aile ve Sosyal Politikalar bünyesinde kurulan sevgi evlerinde kalan ve üniversiteyi kazanan öğrenciler, Vali Özkan tarafından bilgisayarla ödüllendirildi.

Yayınlanma:
Vali Özkan’dan LYS’yi Kazananlara Ödül

Ödül töreninde konuşan Vali Vahdettin Özkan: “Isparta’nın nostaljisini yansıtan bir hediye olmasını dilerdik. Sizin tecrübeleriniz ve başarılarınız bizim için önemli bende yatılı okulda okudum özellikle yatılı okullar insanın avantaja çevirebileceği yerlerdir. Küçük yaşta kendi ayakları üzerinde durmanın dezavantajı gibi algılanabiliyordu aslında bu bir yönden çok büyük bir şans olması gerekiyor ve bunu değerlendirmeleri gerekiyor. En zor şartlarda ortaokul ve lisede ayakta kalarak binlerce insan arasında eğitim faaliyetlerini başarı ile bitirmek ve aynı zaman Üniversiteyi kazanmak çok büyük bir başarı ve diğer gençlere çok büyük örneksiniz.

Bundan sonra çok daha başarılı olacağınıza inanıyorum. En zor şartlarda bunu başardınız bundan sonra herkes ile aynı şekilde Üniversiteyi okuyacaksınız ve zor şartlar altında ifa ettiğiniz işi bu kolay şartlarda halledeceğinizden eminim. Diğer öğrenciler rahat ve konfora alışarak geldikleri için sizin için çok daha kolay olacaktır bu hayatta daha başarılı olmanız için önünüzde bir engelin kaldığını düşünmüyorum. Bir dezavantajı fırsata çeviriyorsunuz bu kolay bir şey değil aynı zamanda bizim içinde yani çalışmalarımızda da yardımcı oluyorsunuz. Kurumsal olarak hizmet götürmemiz gereken kurumlara da yardımcı olacaksınız” dedi.

İŞTE ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLER
1-Ümmü Gökdoğan SDÜ Eğirdir MYO – Muhasebe
2- Ayşegül Aşkın SDÜ İ.İ.B.F Kamu yönetimi
3- Ferdi İnan SDÜ Atabey MYO bilgi teknolojisi
4- Sinan Yağmur Gazi Üniversitesi resim öğretmeni

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.