Vali Özkan’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Isparta Valisi Vahdettin Özkan 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yayınlanma:
Vali Özkan’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Vali Özkan mesajında, “Milli kültürümüzün zenginliğini ve değerini esas alarak, evrensel bilgilerle beslenen, insana değer veren, saygılı, özgüveni gelişmiş bireyler geleceğimizi inşa edecektir.

İnanıyorum ki, ülkemizin geleceğini şekillendirecek temel insan kaynağını yetiştiren, verdikleri eğitimle aileye, topluma ve ülkeye değer katan, her türlü yeniliğe ve gelişime açık, toplumsal gelişim ve dönüşümün öncüsü olan öğretmenlerimiz sayesinde bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacaktır.

Bu millet, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir.

Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.

Ülkemizin dört bir yanında fedakârca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.