Vali Seymenoğlu Denetimlere Katıldı

Vali Seymenoğlu Denetimlere Katıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2021 09:09
Vali Seymenoğlu Denetimlere Katıldı

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, kontrollü normalleşme sürecin kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırıldığı ilk hafta sonunda kafe ve restoranlardaki denetimlere katılarak, polis uygulama noktasında sürücülere tedbirler konusunda tavsiyelerde bulundu.

Isparta’da kontrollü normalleşmenin ilk Cumartesi günü dinamik denetim adımları da sürdürülüyor. Bu kapsamda Vali Ömer Seymenoğlu da Gölcük yolunda bulunan polis uygulama noktasındaki denetimlere eşlik etti. Vatandaşlara yönelik yapılan HES kodu denetimlerine nezaret eden Vali Seymenoğlu vatandaşlardan salgınla mücadeleye olan desteklerinin artarak sürmesini istedi.

Vali Ömer Seymenoğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ile birlikte kafe ve restoranlardaki denetimlere de katıldı. Denetimlerde Vali Seymenoğlu, esnaf ve çalışanlardan başta maske, mesafe, temizlik konularından ödün vermemeleri ve edinilen kazanımların kaybedilmemesi için salgınla mücadeleye olan desteklerinin devam etmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.