Vali Seymenoğlu Görevine Başladı

Vali Seymenoğlu Görevine Başladı. İşte İlk Mesajı: Isparta'yı Ortak Akılla Yöneteceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2018 17:18
Vali Seymenoğlu Görevine Başladı

Yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Isparta Valiliği’ne atanan İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Ömer Seymenoğlu bugün kente gelerek görevine başladı.

Vali Seymenoğlu, bugün kente gelerek makamına oturdu. Karşılama töreni istemeyen Vali Seymenoğlu, Valilik binasında odaları tek tek dolaşarak valilik personeli ile tanıştı. 

Ajans32 muhabirine konuşan Vali Seymenoğlu, “30 yıl önce Burdur’un Çeltikli ilçesinde ilk kaymakamlığa başladım. Bugün de Isparta’da ilk valilik görevime başlıyorum. Isparta’yı yakınen biliyorum. Çünkü bu bölgede çalıştım. Hizmet etmekten başka hiçbir şey düşünmüyorum. Çünkü ben bu bölgeyi iyi tanıyorum. Bütün kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve siyasilerle birlikte 24 saat gece-gündüz Isparta’ya hizmet edeceğim. Isparta’ya gelmekten mutluyum. Isparta doğal bir şehir. Geçmişi var, altyapısı var. Ortak akıl ile Isparta’yı yönetmeye çalışacağız. Bütün kamu, kuruluşlarla birlikte çalışacağız. Eğitime öncelik vereceğiz. Konutumda oturmayacağım, makamımda oturmayacağım. Hemen kısa süre içerisinde ilçelerimize gideceğiz, köylerimize gideceğiz.

Vatandaşlarımızla birlikte olacağız, sorunlarına çare bulacağız. Bunun için gece-gündüz 24 saat çalışacağız. Benim ilk izlenimim Isparta’nın çok iyi olduğu yönünde. Basınla aramız her zaman iyi olacak. Eğer basın iyi niyetli olarak bizlerin ve kamunun yanında olursa her zaman basınla diyalog içinde çalışacağız. Her şeyden önce bir yeri anlamak, onun hakkında bilgi sahibi olmak için yaşayarak görmek lazım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.