Vali Seymenoğlu'ndan Rektör Diler’e Ziyaret

Vali Seymenoğlu'ndan Rektör Diler’e Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2018 09:52
Vali Seymenoğlu'ndan Rektör Diler’e Ziyaret

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler'i makamında ziyaret etti. 

Vali Seymenoğlu'nun ziyaretinde, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Fakir, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İsa Telci, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Reşat Selbaş, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Adnan Nurhan Yıldırım, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ayşegül Kubilay, Genel Sekreter Sefer Kutlu hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında Isparta’nın ikinci Üniversitesi konumunda olan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin yeni kampüs alanı ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Seymenoğlu "Yeni üniversitenin Isparta için büyük bir kazanım olduğunu, bizde valilik olarak, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin daha güçlü hale gelebilmesi için, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını" ifade etti. 

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler "Sayın Valimizin ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu, ayrıca üniversitemize özellikle yeni kampüs alanının oluşturulması için vereceği destekleri için çok teşekkür ederim" dedi.

 Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve temennileri dile getirerek sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.