Vali Vahdettin Özkan, Şırnak'tan Isparta'ya Uğurlandı

Isparta Valisi olan Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, bayramlaşma töreninin ardından uğurlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2013 11:53
Vali Vahdettin Özkan, Şırnak'tan Isparta'ya Uğurlandı

Şırnak Valisi Özkan, Ramazan Bayramı nedeniyle Şırnak Devlet Hastanesini ziyaret etikten sonra İl Jandarma Komutanlığında askeri erkan ile vedalaştı. Cumhuriyet Meydanına 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Ali Doğan İnce ve askeri erkanla gelen Vali Özkan, burada vatandaşlarla bayramlaştı.

Vali Özkan, Şırnaklılar'ın hizmetin en güzeline layık olduğunu, Şırnak'a 3 yıl 3 ay hizmet etmenin gururunu yaşadığını söyledi.

Şırnaklılara teşekkür eden Özkan, "Başkaları da buraya gelip bu hizmet bayrağını alarak daha yükseklerde hizmet etme temayülündeler. Hayırlı bayramlar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Valilik binasını önünde düzenlenen uğurlama törenine de Vali Yardımcıları İhsan Selim Baydaş, Yasin Özcan, İl Emniyet Müdürü Avni Usta, İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Vali Özkan, polis mangası tarafından uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.