Vali Yardımcılarından Rektör İbicioğlu’na Veda Ziyareti

Görev yeri değişikliği nedeni ile Isparta’dan ayrılan Vali Yardımcıları Niyazi Can ve Dr. Kadri Canan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2013 15:42
Vali Yardımcılarından Rektör İbicioğlu’na Veda Ziyareti

SDÜ’nün genç ve dinamik yönetim kadrosundan her zaman destek aldıklarını belirten vali yardımcıları, gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde başarılı projelere imza atmış SDÜ’nün gurur kaynağı olduğunu söyleyerek Isparta’dan ayrılmanın hüznünü yaşadıklarını ifade ettiler.

Rektör İbicioğlu da “Onlar, bürokrat olmanın ötesinde bizim her türlü duygumuzu paylaşan, insani duygularıyla ön plana çıkmış, halkla kucaklaşan önemli bir misyonu ifa ediyorlar. Onlardan ayrılmanın derin hüznü içerisindeyiz. Biz onları çok sevdik, görüşmelerimiz ve birlikteliğimiz bundan sonra da devam edecek. Yolunuz açık olsun” diyerek günün anısına Üniversitemiz ürünlerinden oluşan hediyeleri takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.