Vali Yardımcısı Demir Sigara Denetimi Yaptı

Isparta Vali Yardımcısı Tahir Demir, kapalı alanlarda sigara içilip içilmediğini denetledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2011 01:34
Vali Yardımcısı Demir Sigara Denetimi Yaptı

Isparta İl Tütün Kontrol Birimi ekipleri ve sağlıktan sorumlu Vali yardımcısı Tahir Demir, ilk olarak Belediye İşhanı esnafını ziyaret etti. Dükkanları gezen Demir, esnafı kanunlara uymaları konusunda uyardı.

Belediye İşhanı'nda yerlerde izmaritler gören Demir, "Demek bu handa yönetim, boşluk oluşturmuş. Burada sigara içildiği belli. Yerdeki izmaritler bunu gösteriyor. Bu tablo ile ilgili tutanak tutulsun ve yönetim uyarılsın. Ancak bir sonraki denetimde cezai işlem uygulanır" dedi.

Vatandaşlara ceza yazmak istemediklerini, ancak herkesin kanunlara aykırı davranmaması gerektiğini belirten Demir, kapalı alanlarda sigara içilmemesi gerektiğini hatırlattı. Demir, denetimlerin sık sık devam edeceğini bildirdi.

Belediye İşhanı Sorumlusu Bayram Çetin de, esnafı defalarca uyardıklarını, ama bundan sonra işhanı içinde sigara içen ve içirenleri ihbar edeceklerini kaydetti.

Belediye İşhanı esnafından Zeki Kuru, daha önce günde 1, 5 paket sigara içtiğini, ancak Tütün Kontrol ekiplerinin sık sık denetimlere gelmesi yüzünden sigarayı bıraktığını açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.