Vali’den Spora Tam Destek

Vali’den Spora Tam Destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2018 17:24
Vali’den Spora Tam Destek

Vali Ömer Seymenoğlu, sporu seven bir kişi olduğunu belirterek; “Trabzonsporluyum. Ancak, bulunduğum şehirde de futboldan basketbola kadar tüm spor branşlarını desteklerim” dedi.

İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı iken Isparta Valiliği’ne atanan Ömer Seymenoğlu, geçtiğimiz gün görevine başladı.

VALİ SEYMENOĞLU; “ISPARTA DAVRAZSPOR’UN 

BAL LİGİNDE OLMASINA ÜZÜLDÜM” 

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu ifade eden Vali Ömer Seymenoğlu, Isparta’nın Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Isparta Davrazspor’a  destek vereceğini vurgulayan Vali Ömer Seymenoğlu; “Ancak Isparta Davrazspor’un BAL liginde olmasına üzüldüm. Isparta gibi gelişmiş bir şehrin takımı en azından PTT 1. Liginde olmalıydı diye düşünüyorum. 

“DAVRAZSPOR’U PROFESYONEL 

LİGE ÇIKARMALIYIZ” 

Ancak, bu böyle gidecek diye bir şey yok. Davrazspor’umuzu destekleyerek bir üst liglere çıkarabiliriz. Bu konuda şehrin Valisi olarak ben her türlü desteği ve yardımı vermeye hazırım. Şehrimizin takımının profesyonel lige çıkması için herkesin fedakarlık yapması gerektiğini bir gerçektir. Ben sporu çok seviyorum. Trabzonlu olduğum için doğal olarak da Trabzonsporluyum. Profesyonel lige çıkmak için mücadele eden Isparta Davrazspor’a gerekli olan her türlü yardımı yapacağız. Isparta büyük bir kent. Neden profesyonel bir takımı olmasın. Hatta, 1967 yılında kurulan ve sizlerden edindiğim bilgilere göre düşe düşe şehrin kendi amatör ligine kadar gerilemiş olan Ispartaspor’u da yükselterek profesyonel liglere çıkarmak gerektiğini düşünüyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.