Valilik Kayak Yarışmaları Nefesleri Kesti

Valilik Kayak Yarışmaları Nefesleri Kesti

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2021 16:58
Valilik Kayak Yarışmaları Nefesleri Kesti

Isparta’da kayak sporunun yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen Alp Disiplini Kayak ve Snowboard Valilik Kupası yarışlarında 92 sporcu kıyasıya yarıştı. Davraz Kayak Merkezi’ndeki yarışmada dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Davraz Kayak Merkezi’nde kayak sporunun il geneline tanıtımının yapılması ve yaygınlaştırılması amacıyla Alp Disiplini Kayak ve Snowboard Valilik Kupası yarışları düzenlendi. Isparta Valiliği öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yarışmalar Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezi’nde yapıldı. Türkiye Kayak Federasyonu talimatlarına uygun olarak düzenlenen Alp Disiplini Kayak ve Snowboard Valilik Kupası yarışlarına 2020-2021 sezonu lisans vizesi olan sporcular katıldı. Yarışlarda 70’i kayak, 22’si snowboard olmak üzere 92 sporcu yarıştı.

Farklı kategorilerde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, bu yıl kayak sezonunun geç başladığını belirtti. Sporcuların yaklaşık 11 aydır pandemiden dolayı antrenman ve spordan uzak kaldığını söyeleyen Gevrek, "Bu sene ki Türkiye şampiyonasına çocuklarımızı geçen senenin dereceleriyle gönderdik. Bu yıl ilk kez valilik kupası adı altında kayak ve snowboard yarışları düzenledik. Katılım da gayet iyiydi. Bugün çocuklar gerçekten ter atarak yarıştılar. Farklı kategorilerde 70 kayak, 22 de snowboard yarışmacısı vardı” diye konuştu.





   









     

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.