Valilik Köylere Hizmet Yağdırıyor

Valilik Köylere Hizmet Yağdırıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Temmuz 2015 18:28
Valilik Köylere Hizmet Yağdırıyor

İl Özel İdaresi 100 köyde 1 milyon TL'lik yatırıla çocuklar için oyun parkı kurdu. 195 köyde de kilit parke taşı döşeme işine başlandı.

Valilik, İl Özel İdaresi kanalıyla köylere hizmet yağdırıyor. 2000 nüfus altındaki kasabaların köye dönüşmesinden sonra hizmet ağı genişleyen İl Özel İdaresi, 'şehirde ne varsa, köyde de olacak' prensibiyle önemli projelere imza atıyor. Vali Vahdettin Özkan'ın talimatıyla İl Özel İdaresi tarafından çocuk parkı olmayan 100 köyde çalışma yapıldı. 1 milyon TL'lik yatırımla 100 köye çocuk parkı yapıldı.

İl Özel İdaresi, okulların tatilinden sonra köyüne dönecek çocukları düşünerek yatırımı haziran ayı içinde tamamladı. 100 köyde yapılan çocuk parkı çocukların hizmetine sunuldu. İl Özel İdaresi, köylerin modernizasyonu ve güzelleşmesi adına da önemli çalışmalar yapıyor. Kilit parke taşı eksiği bulunan 195 köy için yapılan ihale sonuçlandı. Yapılan ihale doğrultusunda 195 köye toplamda 350 bin m2 kilit parke taşı döşenecek. Taş döşeme işçiliği de ihale kapsamında olacak. İl Özel İdaresi bu yatırıma 8.5 milyon TL harcayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum