Valilikten Açıklama

Valilikten Açıklama

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2015 15:05
Valilikten Açıklama

Isparta Valiliğinden Eğirdir Beydere köyünde çıkan yangınla ilgili yazılı bir açıklama geldi. Valiliğin açıklaması şu şekilde: “Eğirdir İlçesine bağlı Beydere köyü mevkiinde saat 14:10’da orman yangını çıktığı ihbarının alınması üzerine Vali Vahdettin ÖZKAN Başkanlığında; iki vali yardımcısı koordinesinde Valilik Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi oluşturularak, tüm ilgili kamu kurum temsilcileri olay yerine intikal ettirilmiştir.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile yapılan görüşmelerle Denizli ve Antalya ilinden gelen iki adet Helikopter, İl Özel İdaresi ve belediyelere ait itfaiye, dozer ve Arazözlerle yangına müdahale edilmektedir. Aşırı rüzgâr yangın ile mücadeleyi zorlaştırsa da köylülerin yoğun çabası ve seferber edilen tüm teknik imkânlarla yangın söndürme çalışmaları hızla devam etmektedir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum