Valilikten Bazı İş Yerlerine Kamera Zorunluluğu

Valilikten yapılan açıklamayla, Kahvehane, Kıraathane, Play Station ve oyun salonu, internet kafe, bar, birahane, disko, gazino v.b. yerlere kamera zorunluluğu getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2012 12:50
Valilikten Bazı İş Yerlerine Kamera Zorunluluğu

Isparta Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi;

Isparta il sınırları içerisinde İş Yeri Açma ve. Çalışma Ruhsatlarına ilişkin yönetmelik hükümlerine göre açılarak faaliyette bulunan Umuma açık (Kahvehane, Kıraathane, Play Station ve oyun salonu, internet kafe, bar, birahane, disko, diskotek, gazino ) İstirahat ve eğlence yerlerine güvenlik sistemleri kurulmasına dair 14.12.2011 tarih ve (4) Nolu kararda değişiklik yapılmasına dair karar.

MADDE: 1
Bu karar Isparta il sınırları içerisinde huzur ve güvenliğin, kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, işlenen suçların aydınlatılması amacını taşımaktadır.

MADDE 2
14.12.2012 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren (4) nolu kararın kapsam başlığının 2.maddesi "Bu karar Kahvehane ve kıraathane dışındaki Umuma açık(PIay Station ve oyun salonu,internet kafe, bar, birahane,disko,diskotek,gazino)İstirahat ve eğlence yerlerine güvenlik sistemleri kurulmasına ilişkin esas ve usulleri kapsar"şeklinde değiştirilmiştir.

MADDE 3
Kahvehane ve Kıraathane işletmecilerinin güvenlik sistemleri kurması kendi can ve mal emniyetleri açısından tavsiye niteliği taşımaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.