Valinin Çağırdığı İşadamları Ispartaspor’a Değer Vermedi

Ispartaspor’a gelir sağlaması amacıyla düzenlenen yemeğe katılım sıfır oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2012 15:34
Valinin Çağırdığı İşadamları Ispartaspor’a Değer Vermedi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta kurtuluş mücadelesi veren Ispartaspor’a maddi gelir sağlaması amacıyla Büyük Isparta Oteli’nde önceki gün işadamlarına yönelik düzenlenen yemek hayal kırıklığıyla sonuçlandı.

Bir tek işadamının dahi katılmadığı yemeğe protokolden sadece Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek iştirak etti. Yönetim kurulu, taraftarlar, futbolcular işadamlarının ve şehrin ilgisizliğe sitem ettiler. Pembe-yeşilli ekip yemekten gelir beklerken evdeki bulgulardan da oldu.

Vali Memduh Oğuz’un son anda il dışına çıkması nedeniyle katılamadığı yemekte Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Zeynep sahne aldı. Zeynep, “Sonumuz belli” albümünden şarkılarını seslendirdi. Zeynep’e taraftar ve futbolcular yoğun ilgi gösterirken bol bol fotoğraf çektirdiler. Zeynep konser boyunca Ispartaspor atkısını boynundan indirmedi. Yemek taraftar ve futbolculara yararken Kulüp Başkanı Şevket Savlu ve yönetim kurulu ilgisizliğe sitem ettiler.

Savlu, “Bugün pazar, işadamlarımız tatile çıktı herhalde” diye tepki gösterdi. Etkinliğinin sonunda Ispartaspor pastası kesilirken, sanatçı Zeynep’e Ispartaspor forması hediye edilirken, desteği için teşekkür edildi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.