Valiye Mehteranlı Uğurlama

Türkiye'nin en kıdemli valisi olarak emekli olan Isparta Valisi Memduh Oğuz, törenle kente veda etti.

Yayınlanma:
Valiye Mehteranlı Uğurlama

Veda töreninde Vali Oğuz ve Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu mehteran takımı eşliğinde 'Genç Osman Marşı'nı söyledi.

Yaş haddinden emekliye ayrılan Isparta Valisi Memduh Oğuz, son görev yeri Isparta'ya veda etti. Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz için düzenlenen veda törenine, kent protokolu, askeri erkan, emniyet teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Hükümet Meydanı'nda düzenlenen törende Vali Oğuz, alandakilerin tek tek elini sıkarak teşekkür etti. Törende konuşan Vali Oğuz, Isparta'yı terk etmeyeceğini, Isparta sokaklarında olacağını belirterek "Herkese Allahaısmarladık" dedi.

Konuşmasının ardandan mehteran takımının yanına giden Vali Oğuz, SDÜ Rektörü Hasan İbicioğlu'nu da yanına çağırdı. İkili birlikte Genç Osman Marşı'nı söyledi. Vali Oğuz ve Rektör İbicioğlu'nun performansı alandakiler tarafından alkışlandı. Daha sonra Vali Oğuz ve eşi alandan ayrıldı. Alandakiler Oğuz çiftinin aracının geçişi sırasında üzerine karanfil attı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum