Varlık İçinde Yokluk Çekiyorlar!

Isparta İl Özel İdarespor bir yanda teminat mektubunu bulmaya çalışırken diğer yandan da elde bulanan imkânları kullanamamaktan yakınıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2013 14:00
Varlık İçinde Yokluk Çekiyorlar!

Isparta Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Özel İdarespor’un lige katılıp katılmayacağı henüz netlik kazanmadı. Gerekli teminat mektubu bulmak için Futbol Federasyon’dan ek süre isteyen sarı-lacivertlilerde belirsizlik sürüyor.

BURASI ISPARTA!
Tüm Türkiye’de Özel İdareliler, tesis ve sahaları kullanabilirken Isparta’da siyasi baskılar sonucu imkanlardan faydalanamadıklarını söyleyen kulüp yetkilileri, bu duruma sitemliler.

TESİS HAZIR AMA KULLANDIRILMIYOR
Geçtiğimiz yılın sonuna doğru yapılan misafir ve sporcular için kullanılması için yapılan tesisleri de görüntüledi. Futbol takımının çok rahat konaklayacağı tesislerde oda ve banyo düzenlemeleri de baştan aşağı yapıldı. Otel de bulunan konforda yapılan tesisler bomboş durumda bulunuyor.

ÖZEL İDARE’YE TALİP VAR
Ayrıca antrenman sahası olarak kullanılan sahanın bakımı da günlük olarak yapılıyor.

Öte yandan Özel İdarespor’a da bir işadamının talip olduğu öğrenildi. Bu işadamının da tesis ve sahası hazır olan bir takımı alma düşüncesinin olduğu ve kulüp yöneticilerinden Özel İdare’nin genel durumuyla ilgili bilgi aldığı belirtildi. Geçtiğimiz yıl büyük sıkıntılar çeken sarı-lacivertliler, deplasmanlara dahi farklı otobüslerle gitmişlerdi.

Özel İdare bu sorunları aşamazsa liglere katılmamayı dahi düşünüyor. Sarı-lacivertliler, bu konuda yetkilerden anlayış bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.