Vatan Bilgisayar Açıldı

Türkiye’nin 38 ilinde yerli ve yabancı binlerce markayı uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Vatan Bilgisayar, Isparta’daki ilk mağazasını Iyaş Park AVM’de açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2013 16:04
Vatan Bilgisayar Açıldı

Mağaza açılışında konuşan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, “Türkiye’nin dört bir yanında mağaza açmaya devam ediyoruz.

Bugün 83’ncü mağazamızı hizmete açarak yaklaşık 147 bin metrekare alana ulaştık. Isparta’dan İstanbul, Yalova ve Ankara’da mağaza açarak hızla büyümeye devam edeceğiz. 2013 yılını 46 kentte, 100 mağazaya ile tamamlamayı hedefliyoruz." dedi.

Isparta Iyaş Park AVM’de yer alan Vatan Hiperstore, bin 200 metrekare alanda hizmet veriyor.

Televizyondan cep telefonuna, masaüstü bilgisayardan notebooka, fotoğraf makinesinden mutfak aletlerine kadar 14 bin çeşit ürününde geçerli olan yüzde 30 indirim kampanyasına Ispartalılar yoğun ilgiyi gösterdi; kasa önlerinde uzun kuyruklar oluştu. Açılışa özel yapılan, tüm ürünlerde geçerli yüzde 30 indirim kampanyası 17 Kasım’a kadar devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum