Vatan Partisi Adaylarını Belirledi

Gözler siyasi partilerin aday listelerine çevrildi... Vatan Partisi'de adaylarını ön seçim yaparak belirledi. İşte o liste...

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2015 18:44
Vatan Partisi Adaylarını Belirledi

Vatan Partisi hafta sonu gerçekleştirdiği ön seçim ile aday listesini belirledi. 5 aday adayının yarıştığı liste Nuri Gönendi, Ahmet Çetinkaya, Mesut Özlük ve Zehra Kaya olarak belirlendi.

Doğu Perinçek'in liderliğindeki Vatan Partisi, son dönemde özelikle emekli asker, akademisyen, gençlik önderleri ve CHP'nin etkili isimlerinin partiye katılımı ile dikkatleri üzerine çekmişti.



Vatan Partisi'nin listesinde yer alan Nuri Gönendi, hatırlanacağı üzere İşçi Partisi'nin Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyu karşısına çıkmıştı. Bir dönem İşçi Partisi İl Başkanlığı, Eğitim Sen Şube Başkanlığı  görevini de yürüten Nuri Gönendi, emekli eğitimci.

Listede ikinci sırada yer alan Ahmet Çetinkaya ise son günlerde en çok tartışılan 'Taşeron İşçiler' konusunda etkili bir isim. Çetinkaya, Isparta Taşeron İşçiler Derneği başkanı ve aynı zamanda kendisi de taşeron işçi.

Mesut Özlük ise Özel İdare'den emekli bir kamu görevlisi. Özlük, Vatan Partisi'nin Gönen İlçe Yöneticisiydi.

Zehra Kaya ismi de Isparta siyasetinin tanınan simalarından. Daha Önce CHP Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Kaya, partisininden istifa ettikten sonra İşçi Partisi'ne katılmıştı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum