Vatan Partisi Adaylarını Tanıttı

Vatan Partisi Isparta Milletvekili Adaylarını tanıttı. Törende yaklaşık 50 kişi Vatan Partisi'ne üye oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2015 17:32
Vatan Partisi Adaylarını Tanıttı

Vatan Partisi Isparta Milletvekili Adayları kamuoyuna tanıtıldı. Kalabalık bir grubun katıldığı programa Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan’da katıldı. Programda partiye yeni üye olan yaklaşık 50 kişiye de rozetleri takıldı.

Vatan Partisi Isparta Milletvekillerini Halı Sarayı Düğün Salonu’nda düzenlediği bir programla tanıttı.

Program Büyük önder Atatürk, silah arkadaşları ve mücadele şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.



BANDIRMA VAPURUNA BİNDİK
Kürsüye ilk çıkan isim İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli oldu. Tüfekli konuşmasında “Vatan Partisi dünün Bandırma Vapuru’dur. Ülkemizin öncü birikimi Bandırma Vapuru’ndadır. Tüm yurtseverlere bu vapurda yer vardır. Bandırma vapurunun biletleri Vatan Partisi İl, İlçe örgütlerinde ve temsilciliklerinde bulunmaktadır. Mustafa Kemal’in halkçı, devrimci üretim ekonomisi programını iktidar edeceğimize söz veriyoruz. Kendimize güveniyoruz, milletimize güveniyoruz, söz verdik, yaparız” dedi.

MUHALEFET AKP'YE YARDIMCI OLUYOR
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, “Türkiye bölünme tehlikesi ile karşı karşıya. Muhalefet ise AKP’ye yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Ama biz 7 Haziran’da bu tiyatroyu bitireceğiz. TBMM’de önemli görevlerimiz olacak” dedi.

YA VATAN PARTİSİ YA DİĞERLERİ
Reyhan, 7 Haziran’da seçmen açısından basit bir seçimin olacağını kaydederek “iki tercih olacak. Cumhuriyet yıkıcılığı ve bölünmeden yanaysan HDP, AKP, CHP, MHP fark etmez. Seç birini ver oyunu. Ama Cumhuriyetten, birleşmeden yanaysan Vatan Partisi’ne oy verirsin. Yani bu seçimler son derece önemli ama karmaşık değil. Seçmen tercihi açısından kolay bir seçim” ifadelerini kullandı.



KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ'YE ÇAĞRI
Konuşmasında Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye de seslenen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, “Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Bahçeli, AKP ve HDP ile koalisyon yapacaklar mı? Bunu ilan etsinler. Biz güller diyarı Isparta’dan bir kez daha ilan ediyoruz. AKP ve HDP ile koalisyon yapmayacağız” dedi.

SÖZ VERİYORUZ AKP'Yİ YENİDEN HÜKÜMET YAPMAYACAĞIZ
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, “Buradan söz veriyoruz; AKP’yi yeniden hükümet yapmayacağız. Sanayiciyi, üreticiyi özendiren, teşvik eden bir Türkiye’yi kuracağız. Bunun bir de ispatı var. Vatan Partisi’nin listeleri. Bakın o listelere taşeron işçiler var. Mustafa Kemal’in askerleri var. Ergenekon yiğitleri var. Haziran eylemlerinin en başındaki gençler var. Bilim adamları var” şeklinde konuştu.

Reyhan’ın konuşması sık sık “Gülümse Isparta Vatan Partisi Geliyor” sloganlarıyla kesildi.

TÜRK GENÇLİĞİ SEFER GÖREV
EMRİNİ YERİNE GETİRİYOR

Programda Vatan Partisi Isparta Öncü Gençlik Başkanı Ali Ufuk Özalp’ta kürsüye gençlerle birlikte çıkarak “Vatan partisi iktidara yürüyor. Bu yürüyüşün ayak seslerini duyabiliyoruz. Türk gençliği Mustafa Kemal’den aldığı sefer görev emrinin gereğini yerine getiriyor. Bizler oldukça bu milletin sırtı yere gelmeyecek” dedi.

SORUNLARI BİLİYORUZ
MİLLİ HÜKÜMETLE ÇÖZECEĞİZ

Vatan Partisi Isparta Birinci Sıra Milletvekili Adayı Nuri Gönendi, “Bizler Isparta’ya düşman sokmayan Hafız İbrahim Demiralayların saflarından geliyoruz. Fedai geleneğinden geliyoruz. Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunları, kumpasları milli hükümetle çözeceğiz. Isparta’da üretici olmak suç haline geldi. Vatan Partisi üretim ekonomisini canlandıracak. Isparta yeniden üretecek, yeniden insanımızın yüzü gülecek” dedi.

VATAN PARTİSİ HERKESE İŞ VAADEDİYOR
Vatan Partisi ikinci sıra Milletvekili adayı Taşeron İşçi Ahmet Çetinkaya da konuşmasında partisinin emek programını anlattı.

Çetinkaya, “Vatan Partisi, Gülümse sloganıyla yola çıktı. Gülümse Türkiye dedi. Türkiye gülümseyecek. Buna söz veriyoruz. Çünkü biz eşit işe eşit ücret sözü veriyoruz. Özelleştirme işgallerine son vereceğimizi vadediyoruz. Kiralık işçi diye bir şey çıkardı bu hükümet. Bu kölelik demektir. TBMM’de ki ilk işimiz bu olacak. Kölelik sistemini yıkacağız. Nasıl saraylarını başlarına yıkacaksak, o kölelik sistemlerini de başlarına yıkacağız. Vatan Partisi herkese iş vadediyor. Vatan Partisi iktidarında bolluk var, bereket ver. İş huzuru var, iş güvenliği var” diye konuştu.



ÇARE ÜRETEN TÜRKİYE
Üçüncü sıra Milletvekili Adayı Mesut Özlük de partisinin tarım politikalarına vurgu yaptı. Özlük, “Kriz kapıya dayandı. Borç yükü altındaki toplumumuzun geleceği ipotek altına alındı. Tarımımız tıkandı. Bize soruyorlar nasıl çözeceksiniz bunca sorunu diye. Üreteceğiz. Üreteceğiz. Üreteceğiz. Üretim ekonomisi ile çözeceğiz. Çare üreten Türkiye’dir” dedi.
Dördüncü Sıra Milletvekili Adayı Zehra Kaya ise kadının onurunun ancak Vatan Partisi iktidarıyla korunabileceğini anlattı. Kaya, konuşmasında kadına yönelik şiddet, yabancılaşma ve kadının iş hayatındaki yaşamına vurgular yaptı.

YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI
Konuşmaların ardından Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli ve Milletvekili adayları partiye yeni katılan yaklaşık 50 kişiye parti rozetlerini taktı.

Vatan Partisi Isparta il merkezi, ilçe, belde ve köylerde yoğun bir seçim çalışması yürütüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum