Vatana İhanet Edenleri Bize İletin

Vatana İhanet Edenleri Bize İletin

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2016 11:22
Vatana İhanet Edenleri Bize İletin

Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan, FETÖ'nün emperyalist zihniyete Türkiye'yi teslim etmek için tüm yolları denediğini, ancak milletin iradesinin buna izin vermediğini söyledi. Altan, vatandaşlara seslenerek, "Nerede vatana ihanet eden birini görürseniz bize bildirin" dedi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Isparta'da da demokrasi nöbeti devam ediyor. Demokrasi nöbetinin 10'uncu gününde Isparta İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Hükümet Meydanı'nda toplanan binlerce Ispartalıya seslendi.

"SORULARI ÇALARAK HAİN POLİS, ASKER VE HAKİM OLDULAR"

FETÖ üyelerinin soruları çalarak öğretmen, hakim, polis ve hakim olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Altan, örgütünü Türkiye'yi emperyalist zihniyete teslim etmek için tüm yolları denediğini söyledi. Emniyet Müdürü Halil Altan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Ne yaptı bu ahlaksızlar. Soruları çaldılar, öğretmen, hakim, oldular. İçimize sızmış hainpolis oldular. Asker oldular. Milletin başına bilmem ne oldular. Çok özür diliyorum, hanımlarımızın başlarını açtılar. Başlarını açmakla yetinmediler, denizlerde mayo olmaz, bikini giydirdiler. Yetmez dediler. İçki sofralarında meze yaptılar hanımlarımızı. Peki ne için? Amaca ulaşmak için, her yolu denediler bunlar. Peki hangi amaca ulaşmak için? İşte bu gün emperyalist zihniyete ülkemize teslim etmek için. Bütün çabaları buydu."

"VATANA İHANET EDENLERİ BİZE İLETİN"

"Şimdi ağaçların arkasına taşların arkasına saklanıyorlar. İnlerine giriyorlar, ama burada haşhaşi var gelin alın diyorlar. Biz sizlerden bunu bekliyoruz. Nerede vatana ihanet eden birisini görürseniz lütfen bizlere iletin. Bizler sizlerin yanınızdayız. 24 saat yanınızdayız. Bundan da gurur duyuyoruz."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum