Vatandaş Belediyeden Memnun

Mahalle Sakinleri Çalışmalardan Memnun

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2017 16:21
Vatandaş Belediyeden Memnun

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce mahallelerdeki kaldırım ve parkların ot biçme, temizlik gibi hizmetleri hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerdeki ot biçme ve temizlik çalışmaları son olarak Davraz Mahallesinde devam etti.

Mahallelerde gerçekleştirilen her yatırım ve hizmeti, belediye başkan yardımcıları da yerinde inceliyor. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmaları takip eden Belediye Başkan Yardımcıları Akif Aslan, Recep Erdem, Aydın Şanlıtürk ve Halil Gülderen son olarak Davraz Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları birlikte yerinde inceledi.

Davraz Mahallesi Erenler Camii içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gülderen, Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak iki gün önce mahalledeki kaldırımlarda ve boş alanlardaki ot temizliklerinin başlatıldığını söyledi. Gülderen, “Yine bu mahallemiz içerisinde bulunan Erenler Camiimize ekibimizle geldiğimizde bizlerin yapması ve vatandaşlarımıza hizmet olarak sunmamız gereken bir hizmeti burada gerçekleştirdik. Burada tuvaletleri gördük ve tadilat gerektiğini düşündük. Mahalle muhtarımız ve Cami hocamızla görüşerek kendilerine burada temizlik, tadilat ve peyzaj çalışmaları yapacağımızı ilettik. Kendileri de böyle bir müjdeyle karşılaştıkları için memnun oldular. Yapacağımız çalışmalardan dolayı vatandaşlarımıza bir hizmet sunacağımızın kanaati içerisindeyiz. Yaptığımız çalışmaların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Böyle bir çalışmanın mahallelerinde yapılmasının kendileri için bir gurur olduğunu söyleyen Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt, “Sayın Belediye Başkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim. Geldiler yerinde gördüler, yapılması gerekenlerin tamamını yapıyorlar. Şahsım ve mahalle sakinlerim adına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.
Erenler Camii İmamı Ramazan Dinçer de “Hizmetlerden bizim camimiz de faydalandı. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Tüm taleplerimiz karşılanıyor. Daha önce de hizmet geliyordu, biz desek de demesek de. Detaylı, teferruatlı bir çalışma yapılıyor. Camimiz ve mahallemiz adına çok memnun olduk, Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum