Vatandaş İsyan Etti

Isparta Yenice mahallesinde artık mahalle sakinleri her sabah yeni bir sürprizle karşılaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2014 15:20
Vatandaş İsyan Etti

Geçen haftadan beri arabalarının lastikleri kesilen mahalle sakinlerinin mağduriyeti her geçen gün vatandaşı tedirgin etmeye devam ediyor.

Tedirgin olan araç sahibi mahalle sakinleri, “mahallemiz sakin bir mahalledir. Biz bu mahallede ömrümüzü geçirdik. Böyle şeylerle hiçbir zaman karşılaşmadık. Nasıl ve kimlerin bu şekilde faaliyet gösteriyor olabileceği hakkında bir düşüncemiz ve hiç kimse ile bir husumetimiz yok. Ama artık sabahları kalkınca arabalarımızın lastiklerine bakmaya korkuyoruz. Bugün sıra benimkisinde mi diye. Rahatımız huzurumuz kaçtı. Biz önce Allah a sonra devletimize inanıyoruz, güveniyoruz. Emniyet güçlerinin Isparta Valiliğinin bizlere sahip çıkacağına itimadımız tamdır. Kenarda sakin bir mahalle olmamız mahallemizde güvenlik zafiyetinin artmasına zemin oluşturmamalıdır” dediler.

Yetkilileri göreve çağıran mağdur mahalleliler “bizden ne istediniz de araçlarımıza zarar veriyorsunuz” dediler.

Sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum