Vatandaş Mağdur!

Krizin Adı Otopark!

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2015 17:59
Vatandaş Mağdur!

Isparta’nın en önemli sorunlarının başında gelen otopark sorunu her geçen büyüyor. Merkez Telekom binasının arka tarafındaki yol kenarına çakılan dubalar başta sokak esnafı olmak üzere vatandaşların tepkisini çekti.

Ispartalıyı adeta çileden çıkaran otopark sorunu büyüyor. Isparta Belediyesi’nin otopark projeleri devam ederken projelerin bitmesi dört gözle bekleniyor. Ancak bu arada otopark sorunu yarasını yeniden kanatan adımlar ise vatandaşın tepkisini çekiyor.

Türk Telekom’un talebiyle merkez Telekom Binasının arka tarafında ki yol kenarına çakılan dubalarla vatandaşların araçlarını park etmeleri engellendi. Trafik güvenliğinin de önemli olduğunu ancak, en azından Isparta Belediyesi tarafından yapılan modern ve ihtiyaca cevap verecek otoparkların tamamlanmasının beklenmesi gerektiğini kaydeden sokak esnafı ve vatandaşlar “Isparta otopark sorunuyla boğuşurken soruna yeni sorunlar ekleyen adımların atılması bizleri şaşırttı. En azından Belediyenin otoparklarının tamamlanması beklenseydi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum