Vatandaş Memduh Sosyal Medyada

Isparta Valisi Memduh Oğuz, yarından sonra yaş haddi nedniyle emekli oluyor. Türkiye'de ilk kez Makamından emekli olacak olan Vali Oğuz, 'Vatandaş Memduh' olarak Isparta'da yaşayacak. Vatandaş Memduh, sosyal medyada da yerini aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2013 19:14
Vatandaş Memduh Sosyal Medyada

Isparta Valiliği görevi 9 Ağustos itibariyle noktanacak olan Vali Memduh Oğuz, yaşamına Isparta'da 'Vatandaş Memduh' olarak devam edecek.

Valilik görevi süresince Isparta'da güzel dostluklar kurduğunu her fırsatta dile getiren Vali Memduh Oğuz, yarın Barida Hotel's de düzenlenecek olan Bayramlaşma töreninin ardından tatile gidecek. ajans32 
ajans32
Vali Oğuz, bayramın ikinci gününde yani doğum günü olan 9 Ağustos tarihinde de yaş haddinden emekli olacak. ajans32

Vali Oğuz, sosyal paylaşım sitesi olan facebook'tada yerini aldı. kendi ismi ile açtığı sosyal paylaşım sitesindeki hesabında "Teşekkürler Isparta'm Yine Beraberiz İnşallah' mesajı altında veda töreninden kareler paylaşan Vali Oğuz'un emekliliğin ardından sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanacağı tahmin ediliyor. Vali Oğuz'un sosyal paylaşım sitesindeki arkadaş sayısı da şimdiden bir hayli yüksek.
ajans32
Vali Oğuz'un Isparta Belediye Başkan adayı olup olmayacağı ise şimdilik merak konusu. ajans32
ajans32
İŞTE ISPARTA'NIN YENİ VALİSİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum