Vatandaş Park Yeri Bulamıyor Şu Fotoğrafa Bak!

Sokak otoparklarının ücretsiz olmasının ardından kentte yaşanan otopark kaosu vatandaşı çileden çıkarırken 113 caddede bir işyerinin park yerinde ürünlerini sergilemesi görenleri çileden çıkardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2014 13:55
Vatandaş Park Yeri Bulamıyor Şu Fotoğrafa Bak!

Sokak ve cadde otoparklarının ücretsiz olmasının ardından kentte başlayan otopark kaosu sürüyor. Vatandaşlar özellikle çarşı merkezinde araçlarını park edecek yer bulamazken zaman zaman çift park hatta üçlü parklar trafik güvenliğini de tehdit ediyor.

Haber fotoğrafı 113 caddede çekildi. Bir işyeri sahibi kaldırımdaki ürünlerinin bir bölümünü araç parkı için ayrılan yerde sergileyince saatlerce park yeri arayan ama bir türlü bulamayan vatandaşlar adeta çileden çıktı.ajans32

Ajans32'ye konuyla ilgili tepkilerini dile getiren vatandaşlar; "Neredeyse yarım saat araç park edecek yer arıyoruz. Cadde ve sokak otoparklarının ücretsiz olmasının ardından park yeri iyice sıkıntı olmaya başladı. Biz aracımızı park edecek yer bulamazken bazı esnafların kendilerine otopark yeri ayırması, hatta kaldırım işgalini de aşıp, sattığı ürünleri otopark alanında sergilemesi kabul edilemez. Yetkililerden bu konuda biraz daha hassasiyet bekliyoruz" dedi.

Konuyla ilgili şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, "Öte yandan sabah saatlerinde de bir çok işyerinin önünde araç park etmek mümkün olmuyor. Kendi aracını işyerinin önüne koymak isteyen esnaf resmen orayı işgal ediyor. Çöp tenekeleri koyarak, dubalar koyarak sanki kendi özel alanı gibi park yeri rezerve ediyorlar. İlgilerlden bu konuda bir çalışma yapmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum