Vatandaşı Aptal Sanıyorlar

Ucuz Konutu Biz Yapacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2019 11:07
Vatandaşı Aptal Sanıyorlar

Belediye Meclisi’nin son toplantısında gündeme getirilerek sosyal konut alanının ilan edilmesi ve Belediye Başkanı Günaydın’ın çağrısıyla vatandaşlardan talep toplanmaya başlanmasına CHP İl Başkanı Kürkçü’den sert tepki geldi.

Vatandaşın kandırılmak istendiğini belirten Kürkçü, “ Günaydın diyoruz. 15 yıl geçmiş bugün memlekete sosyal konut yapacağım diyor çıkıyor. Vatandaşımız aptal değil ama çaresiz olunca yılana sarılıyor. Ama biz belediyeyi aldığımızda sözümüz söz. Konutları yapacağız. Başkan adayımız Gökmen Gkömenoğlu’nun belirttiği rakamlarda konutları biz üreteceğiz. Sosyal konut alanı lan ediliyor ama özel mülkiyet yeri var. Bu apaçık bir aldatmaca. Zaten son toplantıda kararın alınması bile vatandaşı aldatmaya yönelik karar. Vatandaşımızı uyarıyoruz. Kesinlikle dosya parası ya da ön ödeme isteniyorsa yatırmasınlar. Bu işin inandırıcılığı yok” dedi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum