Vatandaşı Rahatsız Eden Her Şey Önceliğimiz

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Isparta’nın huzur ve güvenliği adına başarılı çalışmalar yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde görevli emniyet mensuplarıyla birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2013 10:01
Vatandaşı Rahatsız Eden Her Şey Önceliğimiz

Kahvaltı programında personele hitap eden Emniyet Müdürü Or, “Vatandaşı Rahatsız Eden Her şey Önceliğimizdir” prensibiyle 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan sizlere ve fedakâr ailelerinize teşekkür ediyorum” dedi.

Or, “Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli, teknolojik donanımlarla destekli olarak yürütülmesi amacıyla personelimizin rahat ve huzurunu sağlayacak her türlü çalışmanın içerisindeyiz. Emniyet Genel Müdürlüğünün ve ilimizin tüm imkânlarını açık, şeffaf ve hesap verebilir anlayışla sizlerin kullanımına sunma gayretindeyiz. Sizlerin başarısı halkımızın huzur ve güvenliğine doğrudan etki edecektir. Bu vesileyle bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum