Vatandaşın Derdini Çözeceğine Muhtarı Azarladılar

AKEDAŞ’TAN BİR ŞOK DAHA

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2014 17:39
Vatandaşın Derdini Çözeceğine Muhtarı Azarladılar

Özelleştirilmesinin ardından sık sık şikayetlere konu olan Elektrik Dağıtım şirketi AKEDAŞ, bir skandala daha imza attı.

Isparta’da etkili olan kuvvetli fırtına, Gülistan Mahallesi Meydanı’nda ağaçların devrilmesine neden oldu. Devrilen ağaçlar elektrik tellerinin üzerine düşünce ciddi bir tehlike oluştu.

Elektrik tellerinin yerlere değdiğini gören Mahalle Muhtarı Zafer Uzun, önce Isparta Belediyesi’ni arayarak durumu iletti. Belediye yetkilileri “Şu anda bir çok yerden benzer ihbarlar geliyor, hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Ama siz AKEDAŞ’ı da arayın” cevabını aldı.

Bunun üzerine AKEDAŞ’ı arayan Muhtar Uzun, durumu AKEDAŞ yetkililerine de izah etti. Aradan geçen 40 dakikaya rağmen hiçbir yetkilinin olay yerine gelmemesi üzerine AKEDAŞ’ı tekrar arayan Mahalle Muhtarı Zafer Uzun, adeta bir şok yaşadı.

AKEDAŞ yetkilileri “Kardeşim, bir tek sizin mi derdiniz var. Her yerden ihbarlar geliyor. Bekleyin, acele etmeyin” deyip telefonu muhtarın yüzüne kapattı.

Muhtar Zafer Uzun, bu şokun ardından Isparta Belediyesi’ni tekrar arayarak, AKEDAŞ’tan gelen tepkiyi de anlattı ve yardım istedi. Yardım çağrısının ardından Isparta Belediyesi derhal olay yerine gelerek çalışma başlattı.

Belediye yetkililerinin ardından, iş işten geçtikten sonra ise AKEDAŞ yetkilileri olay yerine anca intikal edebildi.

Mahalle Muhtarı Zafer Uzun’un bu iddiaları epeyce tartışılacağa benziyor.



Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum