Vatandaşın Huzuru Onların Gururu Oldu

Göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, son altı ay içerisindeki çalışmalarının bilançosunu gazetecilerle paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2013 17:46
Vatandaşın Huzuru Onların Gururu Oldu

Kentte hiçbir sorunu basit olarak görmediklerini kaydeden Or, “Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz” anlayışı ile çalıştıklarını kaydetti.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Şube Müdürleri ile birlikte dün sabah kahvaltısında gazetecilerle buluştu. Emniyetin 6 aylık çalışmalarını anlatan ve raporlar halinde suç oranları hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Mehmet Or, “Bizim için vatandaşı huzursuz ve rahatsız eden her durum önceliklidir. Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz. Bizim anlayışımız budur. Halkımızın da desteği ile Isparta’nın huzur kenti olması için çabalıyoruz” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan da Isparta polisinin özverili çalışmalara imza attığını kaydederek “basın olarak Emniyetin yaptığı projelerde vatandaşların bilgilendirilmesi açısından üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.