Vatandaşlar Sonunda İsyan Etti!

Şarkikaraağaç'ta vatandaş isyanda: Çöpler bir haftadır alınmıyor, yolar delik deşik,artık yeter!!

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2013 10:34
Vatandaşlar Sonunda İsyan Etti!

Şarkikaraağaç'ta vatandaşlar çöplerinin alınmaması üzere çöpü atacak yer bulamadı. Konteynırlar ful dolu ve çöpler mahallenin ortasına birikmiş bir vaziyette.

Çöplerin arasında sağlıklı bir yaşam sürdürebilinmesi düşünülemez fakat çöpler alınmayınca ilçede bir çok mahallede bayram boyunca çöpten geçilmez oldu. İlçe sakinleri çöplerin alınmamasından şikayetçi olurken neden çöplerin alınamadığını sorguluyorlar.

İlçe sakinleri konteynırların içersinin çöple dolduğunu dile getirerek Belediye Başkanına sitem ettiler. Kameralarımızın objektiflerine takılan çöp görüntüleri ise ilçe halkının ne kadar zor durumda olduğunun göstergesi oldu.

Bu çağda böyle çöp görüntülerinin olması akıllarda soru işareti bırakırken ilçe halkı sorunun bir an önce giderilmesini istedikleri belirttiler.

Orta mahalle sakinleri beyköy yolu üzerinin köstebek yuvasına dönen yolları ve zamanında alınmayan çöplerin sokak köpekleri ve kendilerin yerlere saçtığı çöplerin çevreye verdiği pis görüntüler nedeniyle isyan etti.

Mahalle sakinleri, Belediyenin arka mahalleleri üvey evlat gibi gördüğünü belirterek, kanalizasyon geçeli aylar oldu, yollarımız hala delik deşik,çöpler haftada bir gün alınmaya başlandı. Gecekondu ilçesine döndük, seçim zamanı gelip oy istemesini biliyorlar,artık yeter biz hizmet bekliyoruz''şeklinde ifade ettiler.

Başka bir kişide sosyal paylaşım sitesinden sitem etti. Çöplerin toplanmamasını dile getirerek yetkililerden sorunun çözülmesi için yardım istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum