Vatandaşta Vergi Paniği

Tüm alacaklarını kuruşu kuruşuna tahsil etmek için kolları sıvayan devlet, şimdi de vatandaşın peşine düştü.

Yayınlanma:
Vatandaşta Vergi Paniği

Nüfus cüzdanı değişikliği yapıp parasını ödemeyen, bir dönem vergi borcu olup kapatan ancak küsuratı kalan, trafik cezasını unutan vergi mükellefleri, bugünlerde vergi dairesi başkanlıklarından gelen yazı ile irkiliyor.

Borcu olmayana da gitti Vatandaşa gönderilen maktuu yazı 'Değerli mükellefimiz diye başlıyor ve 'Bilgi İşlem Merkezi kayıtlarımıza göre; vadesi geçtiği halde ödenmeyen borçlarınızın bulunduğu tespit edilmiş olup söz konusu borçlarınıza yönelik tahsilat çalışmaları başlatılmıştır.

Borcunuzun olup olmadığını tespit için en kısa sürede bizzat veya vekiliniz vasıtasıyla ilgili vergi dairesine gelin. Aksi taktirde 6183 sayılı Kanun gereğince ödenmemiş kamu alacaklarının tahsili için vergi dairemizce banka hesaplarınız, gayrimenkulleriniz ve taşıtınız dahil olmak üzere malvarlığınıza haciz konulması kaçınılmaz hale gelecektir" diye sonuçlandırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.