Vatani Görevi İçin Geldi Dolandırıldı

Vatani görevini yapmak için geldiği Isparta’da daha birliğine teslim olmadan otogarda dolandırıldı…

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2014 00:02
Vatani Görevi İçin Geldi Dolandırıldı

BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

Vatani görevini yapmak için Isparta’ya gelen E.T. otogarda bir vatandaşa birliğine nasıl ulaşabileceğini sordu. O sırada konuşmalara kulak misafiri olan M.E. isimli şahıs birliğini arayan askere “Ben astsubayım. Seni yazıcı yapalım” dedi.

Teklifi cazip bulan asker, dolandırıcının ağına düştüğünün farkına henüz varmadan astsubay olduğunu iddia eden dolandırıcı “Ama önce üzerine yeni kıyafetler almamız lazım. Kaç paran var?” diye sordu.

280 TL’si olduğunu söyleyen askerden parayı alarak “Sen camii de bekle ben kıyafetleri alıp geleyim. Üzerini değiştirip birliğine gideriz” dedi.
280 TL’sini astsubay zannettiği dolandırıcıya veren çiçeği burnunda asker camide uzun süre bekledi. Ancak ne gelen oldu ne giden…

Dolandırıldığını anlayan E.T. durumu polise bildirdi. Hırsızlık Büro Amirliği’nde suçluyu tespit etmek için daha önce benzeri suçlardan sabıkası olanların fotoğraflarına bakan E.T. dolandırıcıyı tespit etti.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri daha önceden de tam 113 dolandırıcılık kaydı bulunan M.E. isimli şahsı Burdur’da yakaladı. Dolandırıcılık zanlısı adli mercilere çıkarıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ